Inspector (3 posturi) – Direcția Fiscală BrașovInspector (3 posturi)

Direcția Fiscală Brașov

10 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Fiscală Brașov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

 1. 2 posturi de inspector, clasa I, grad profesional principal;
 2. 1 post de inspector, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional principal:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic, ştiinţe juridice sau administraţie publică;
  • vechimea în specialitatea studiilor este de minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
 • inspector, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic, ştiinţe juridice, administraţie publică; calculatoare şi tehnologia informaţiei sau în domeniul matematică- informatică;
  • vechimea în specialitatea studiilor necesară ocupării funcţiei publice vacante este de minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 22 martie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Fiscale Brașov din Brașov, str. Dorobanților nr. 4, camera 18, Județul Brașov, telefon 0268/474.440, interior 232.

Apply for this Job