Inspector (3 posturi) – Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului IaşiInspector (3 posturi)

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Iaşi

28 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum murează:

•1 post vacant de inspector, clasa I, grad superior, la Compartimentul de situaţii de urgenţă şi managemetul asistenţei medicale de urgenţă şi evenimente speciale din cadrul Serviciului control în sănătate publică.
Condiţii specifice de participare la concurs:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, din domeniul fundamental ştiinţe biologice şi biomedicale, specializarea farmacie.
Condiţii de vechime: minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:

• 1 post vacant de inspector, clasa I, grad superior, la Compartimentul inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi de muncă din cadrul Serviciului control în sănătate publică.
Condiţii specifice de participare la concurs:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, din domeniul fundamental ştiinţe biologice şi biomedicale, specializarea medicină,
să deţină gradul de medic primar în specialitatea igienă,
Condiţii de vechime: minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

• 1 post vacant de inspector, clasa I, grad asistent, la Compartimentul inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi de muncă din cadrul Serviciului control în sănătate publică.
Condiţii specifice de participare la concurs:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, din domeniul fundamental psihologie, specializarea psihologie,
Condiţii de vechime: minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 februarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Iaşi, cu sediul în Iaşi str. Vasile Conta nr. 2-4, telefon: 0232/210.900, interior 218.

Apply for this Job