Inspector debutant – Primăria Municipiului SăceleInspector debutant

Primăria Municipiului Săcele

2 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Săcele, judeţul Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Buget, Finanțe, Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • certificat de competențe digitală.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 03 septembrie 2018, ora 13:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul Primăriei Municipiului Săcele, judeţul Constanța, str. Cetatea Histriei, nr.20, județul Constanța, telefon 0241.876.005, e-mail primariasacele@yahoo.com.

Apply for this Job