Inspector debutant – Primăria Municipiului Roșiori de VedeInspector debutant

Primăria Municipiului Roșiori de Vede

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Roșiori de Vede, Județul Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Direcţiei Arhitect Şef – Serviciul Achiziţii şi Managementul Proiectelor – Compartimentul Achiziţii din Aparatul de Specialitate al Primarului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 10:00: proba suplimentară pentru testarea cunoştinţelor de operare pe calculator;
  • 28 august 2017, ora 12:00: proba scrisă;
  • 31 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Rosiori de Vede, str. Dunării nr.58, camera 5, judeţul Teleorman, telefon 0247/466.250.

Apply for this Job