Inspector debutant – Primăria Comunei Zerind, Judeţul AradInspector debutant

Primăria Comunei Zerind, Judeţul Arad

15 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Zerind, Judeţul Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – facultatea de științe economice – contabilitate și informatică de gestiune;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu se solicită;
  • cunoaşterea limbii maghiare, scris şi vorbit.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Comuna Zerind, cu sediul în comuna Zerind nr. 1, judeţul Arad, telefon 0257.355.566, e-mail primariazerind@yahoo.com.

Apply for this Job