Inspector debutant – Primăria Comunei VelaInspector debutant

Primăria Comunei Vela

20 decembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vela, judeţul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Financiar Contabil, Achiziţii Publice şi Relaţii Publice, Comunicare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 ianuarie 2018, ora 10.00, proba scrisă;
  • 25 ianuarie 2018, ora 10.00, proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Primăriei Comunei Vela, judeţul Dolj, telefon 0251/362.619, e-mail vela@cjdolj.ro.

Apply for this Job