Inspector debutant – Primăria Comunei Tufeşti, judeţul BrăilaInspector debutant

Primăria Comunei Tufeşti, judeţul Brăila

26 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Tufeşti, judeţul Brăila, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Compartiment Asistenţa Socială – Autoritate Tutelară şi Disciplina în Construcţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic sau administrativ.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2018, ora 10.00 – probă scrisă;
  • data și ora interviului vor fi solicitate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Tufeşti, judeţul Brăila, telefon 0239/ 665.330 sau 0728.982.810.

Apply for this Job