Inspector debutant – Primăria Comunei Sarmizegetusa, judeţul HunedoaraInspector debutant

Primăria Comunei Sarmizegetusa, judeţul Hunedoara

13 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Sarmizegetusa, judeţul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul administraţie publica şi ştiinţe politice sau ştiinţe juridice şi administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 iulie 2019, ora 10.00 proba scrisă;
  • 17 iulie 2019, ora 10.00 proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Sarmizegetusa, Str. Principală nr. 4, judeţul Hunedoara, telefon 0254/776.510.

Apply for this Job