Inspector debutant – Primăria Comunei Săgeata, judeţul BuzăuInspector debutant

Primăria Comunei Săgeata, judeţul Buzău

6 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Săgeata, judeţul Buzău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Financiar, Contabil, Impozite și Taxe Locale, Achiziții Publice, Resurse Umane, Urbanism și Amenajarea Teritoriului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • cunoștințe operare PC, dovedite cu acte.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 11 ianuarie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Săgeata, judeţul Buzău, telefon: 0238/781.168.

Apply for this Job