Inspector debutant – Primăria Comunei RediuInspector debutant

Primăria Comunei Rediu

14 iunie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Rediu, Judeţul Neamț, organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii: universitare cu diplomă de licenţă în specializarea construcţii civile, industriale şi agricole.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 iunie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 iunie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul Primăriei Comunei Rediu, judeţul Neamţ.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Rediu, cu sediul în localitatea Rediu, str. Centrul Civic, nr. 17, judeţul Neamţ, telefon 0233/299.021, e-mail: primăria_rediu@yahoo.com.

Apply for this Job