Inspector debutant – Primăria Comunei Provița de Jos, Județul PrahovaInspector debutant

Primăria Comunei Provița de Jos, Județul Prahova

19 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Provița de Jos, Județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului Administraţie Fiscală și Control Comercial – Investiții.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Comunei Provița de Jos, Județul Prahova, telefon 0244/354.227, e-mail: primariaprovitadejos@yahoo.com.

Apply for this Job