Inspector debutant – Primăria Comunei PopeștiInspector debutant

Primăria Comunei Popești

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Popești, Județul Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Taxe şi Impozite.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalenta în domeniul ştiinţelor economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 august 2017, ora 13:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Popești din Satul Meieni, Județul Vâlcea, telefon: 0250/764.552.

Apply for this Job