Inspector debutant – Primăria Comunei Negrileşti, judeţul VranceaInspector debutant

Primăria Comunei Negrileşti, judeţul Vrancea

8 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Negrileşti, judeţul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Financiar Contabil.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 februarie 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 12 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Comunei Negrileşti, cu sediul în comuna Negriieşti, judeţul Vrancea, telefon 0726.357.708.

descarca: 2019-02-08_A_concurs.pdf 99KB PDF

Apply for this Job