Inspector debutant – Primăria Comunei Mircea Vodă, județul ConstanțaInspector debutant

Primăria Comunei Mircea Vodă, județul Constanța

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Mircea Vodă, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcției publice de execuție, vacante, de inspector clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Agricol

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agricol, măsurători terestre și cadastru.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 08 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Mircea Vodă și la numărul de telefon 0241/838.140.

Apply for this Job