Inspector debutant – Primăria Comunei Mârşani, judeţul DoljInspector debutant

Primăria Comunei Mârşani, judeţul Dolj

16 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Mârşani, judeţul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licență Științe administrative, specializarea administrație publică;
  • postul nu necesită vechime în muncă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 iunie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mârşani, cu sediul în comuna Mârşani, Str. Principală nr. 241, judeţul Dolj, telefon 0251/336.106.

Apply for this Job