Inspector debutant – Primăria Comunei Ibăneşti, județul MureșInspector debutant

Primăria Comunei Ibăneşti, județul Mureș

5 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ibăneşti, județul Mureș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Biroului Buget Finanţe, Contabilitate, Impozite şi Taxe Locale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoştinţă de operare PC (Word. Excel): nivel mediu;
  • nu se solicită vechime în muncă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Ibăneşti, Str. Principală, nr. 708, județul Mureș, telefon 0235.709.426 sau 0764.093.348, e-mail ibanesti@cjmures.ro.

Apply for this Job