Inspector debutant – Primăria Comunei Hănţeşti, judeţul SuceavaInspector debutant

Primăria Comunei Hănţeşti, judeţul Suceava

30 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Hănţeşti, judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Serviciului Buget, Contabilitate, Impozite, Taxe Locale, Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 august 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 30 august 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Hănţeşti, judeţul Suceava, telefon 0230/569.081, e-mail: primariahantesti@yahoo.com.

Apply for this Job