Inspector debutant – Primăria Comunei Grăniceşti, judeţul SuceavaInspector debutant

Primăria Comunei Grăniceşti, judeţul Suceava

11 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

 Primăria Comunei Grăniceşti, judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Resurse umane, asistență socială și autoritate tutelară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 16 mai 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Grăniceşti, judeţul Suceava, telefon: 0230/414.552, interior 204, e-mail primarie_granicesti@yahoo.com.

Apply for this Job