Inspector debutant – Primăria Comunei Frecăţei, judeţul TulceaInspector debutant

Primăria Comunei Frecăţei, judeţul Tulcea

25 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Rectificare conform Monitorului Oficial al României partea a III-a din data de 31 octombrie 2018!!!!!!!!!

Primăria Comunei Frecăţei, judeţul Tulcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuţie, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment buget- contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe administrative, juridice sau economice;
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în ştiinţe economice.
  • cunoştinţe de operare PC – Word, Excel, Internet – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 noiembrie 2018, ora 12.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Frecăţei, cu sediul în comuna Frecăţei, Str. Principală nr. 63, judeţul Tulcea, telefon 0240/548.291.

Apply for this Job