Inspector debutant – Primăria Comunei Forăşti, judeţul SuceavaInspector debutant

Primăria Comunei Forăşti, judeţul Suceava

24 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Forăşti, judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Compartimentul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în unul dintre domeniile pentru studiile universitare de licență: agronomie, horticultură, zootehnie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 iunie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Forăşti, judeţul Suceava, cu sediul în localitatea Forăşti nr. 35. judeţul Suceava, telefon: 0230.542.924, e-mail primăria forasti@yahoo.com.

Apply for this Job