Inspector debutant – Primăria Comunei Forăşti, judeţul SuceavaInspector debutant

Primăria Comunei Forăşti, judeţul Suceava

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Forăşti, judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă în oricare specializare din domeniile de licenţă: inginerie civilă, arhitectura și urbanism.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 13 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Forăşti, judeţul Suceava, cu sediul în localitatea Forăşti nr. 35. judeţul Suceava, telefon: 0230.542.924, e-mail primăria forasti@yahoo.com.

Apply for this Job