Inspector debutant – Primăria Comunei Fântânele, Judeţul AradInspector debutant

Primăria Comunei Fântânele, Judeţul Arad

6 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Fântânele, Judeţul Arad, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Contabilitate Casierie, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Fântânele, județul Arad.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în specialitatea științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 18 iunie 2019, ora 10.00, proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Bibliografia, precum și relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Fântânele, din comuna Fântânele nr. 115, județul Arad, sau la telefon 0257/456.169 sau 0257/456.196.

Apply for this Job