Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Dragomireşti-ValeInspector debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Dragomireşti-Vale

4 august 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dragomireşti-Vale, Judeţul Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, astfel:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Impozite şi Taxe;
  2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice.
  • inspector, clasa I, grad profesional debutant:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obţine la sediul la sediul Primăriei Comunei Dragomireşti – Vale din Str. Micşunelelor nr. 87, Comuna Dragomireşti – Vale, judeţul Ilfov, telefon 021.436.71.32.

Apply for this Job