Inspector debutant – Primăria Comunei Deveselu, Județul OltInspector debutant

Primăria Comunei Deveselu, Județul Olt

22 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Deveselu, Județul Olt, organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Impozite și Taxe Locale, din cadrul Serviciului Economic, Investiții și Achiziții Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Deveselu, str. Aurel Vlaicu, nr. 6, Comuna Deveselu, Județul Olt, telefon: 0249/510.560.

Apply for this Job