Inspector debutant – Primăria Comunei Darabani, Județul BotoșaniInspector debutant

Primăria Comunei Darabani, Județul Botoșani

22 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Darabani, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Evidența persoanelor, ghișeu unic în cadrul Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidenta Persoanelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice, juridice sau administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu necesită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 martie 2019, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Darabani, cu sediul în Darabani, Strada 1 Decembrie nr. 100, județul Botoșani, telefon 0231.631.347, e-mail primariadarabani@ yahoo.com.

Apply for this Job