Inspector debutant – Primăria Comunei Becicherecu Mic, județul Timiș



Inspector debutant

Primăria Comunei Becicherecu Mic, județul Timiș

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Becicherecu Mic, județul Timiș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, rad profesional debutant – Biroul Taxe și Impozite, Juridic și Registru Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare juridice, administrative sau economice de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată juridice, administrative sau economice, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă – la sediul Bibliotecii Locale „Dimitrie Țichindeal“, Becicherecu Mic, Str. Gării nr. 1;
  • 18 martie 2019, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Becicherecu Mic, județul Timiș, telefon 0762.200.548, e-mail secretar.becicherec@gmail.com.

Apply for this Job