Inspector debutant – Primăria Comunei Bărăganu, județul ConstanțaInspector debutant

Primăria Comunei Bărăganu, județul Constanța

8 noiembrie 2018

Primăria Comunei Bărăganu, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Financiar-Contabil.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: -;

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 12 decembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Bărăganu din str. Petre Martinescu nr. 185, judeţul Constanţa, telefon: 0241/859.252, e-mail primariabaraganu@yahoo.com.

Apply for this Job