Inspector debutant – Inspectoratul Teritorial de Muncă OltInspector debutant

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt

23 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Contracte Colective de Muncă și Monitorizare Relații de Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile de ştiinţă: ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau în specializarea administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 iunie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 24 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt din str. Aleea Tineretului nr. 1A, Slatina, etaj IV, telefon 0249/439.283, e-mail monica.chirita@itmolt.ro.

descarca: concurs-iunie.docx 153KB DOCX

Apply for this Job