Inspector debutant (inginer biotehnolog) – Direcţia de Sănătate Publică GorjInspector debutant (inginer biotehnolog)

Direcţia de Sănătate Publică Gorj

31 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Sănătate Publică Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – inginer biotehnolog – Biroul Inspecţia şi Controlul Factorilor de Risc din Mediul de Viaţă şi Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul biotehnologiei.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 mai 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 05 mai 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Str. 22 Decembrie 1989 nr. 28, Târgu Jiu, telefon 0253,210.156.

Apply for this Job