Inspector debutant – Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor OltInspector debutant

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Structura Serviciul Stare Civilă – Compartiment Mențiuni.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii – universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice/științe administrative;
  • condiții minime de vechime: -.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 ianuarie 2019, termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 11 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei: Slatina, str. Centura Basarabilor nr. 8, Judeţul Olt, Compartiment Resurse Umane sau la telefon 0249/415.201, interior 118.

Apply for this Job