Inspector debutant – Direcția de Sănătate Publică a Județului BacăuInspector debutant

Direcția de Sănătate Publică a Județului Bacău

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului de control al asistenţei medicale a mamei şi copilului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină generală.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2017, ora 10.00 proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Sănătate a Județului Bacău, str. Vasile Alecsandri nr.45, telefon: 0234/512.850, interior 115.

Apply for this Job