Inspector debutant – Direcţia de Asistenţă Socială Curtea de ArgeşInspector debutant

Direcţia de Asistenţă Socială Curtea de Argeş

25 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Curtea de Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Asistenți Personali.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile: finanțe, contabilitate sau asistență socială.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 noiembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 26 noiembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Curtea de Argeş, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2C, telefon: 0248/708.923, e-mail spascurteadearges@yahoo.com.

Apply for this Job