Inspector debutant – Direcţia de Asistenţă Socială Craiova, judeţul DoljInspector debutant

Direcţia de Asistenţă Socială Craiova, judeţul Dolj

7 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Craiova, judeţul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Buget Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii Superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 06 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.


Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova din str. Eustaţiu Stoenescu, bl. T8, județul Dolj, telefon 0251.437.617, e-mail sruj@spascraiova.ro.

Apply for this Job