Inspector debutant – Direcţia de Asistenţă Socială Adjud, Judeţul VranceaInspector debutant

Direcţia de Asistenţă Socială Adjud, Judeţul Vrancea

14 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Adjud, Judeţul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului protecţia persoanelor vârstnice, a persoanelor cu handicap şi asistenţi personali ai persoanelor cu handicap grav.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de studii, drept.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 ianuarie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare şi condiţiile de participare se obţin de la Direcţia de Asistenţă Socială Adjud, din Str. Stadionului nr. 2, judeţul Vrancea – Compartiment economico-financiar, achiziţii publice, resurse umane, securitatea muncii şi administrativ, telefon/fax 0237.642.705, e-mail dasadjud@primariaadjud.ro.

Apply for this Job