Inspector debutant – Comuna Hănțești, județul SuceavaInspector debutant

Comuna Hănțești, județul Suceava

9 decembrie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Comuna Hănțești, județul Suceava organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Serviciu Buget, contabilitate, impozite, taxe locale, administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
  • 10 ianuarie 2020, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la Comuna Hănțești, județul Suceava, cu sediul în satul Hănțești, Str. Primăriei nr. 8, județul Suceava, telefon 0230569081, e-mail primaria_hantesti@yahoo.com.

Apply for this Job