Inspector debutant – Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială ConstanţaInspector debutant

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanţa

5 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant, Serviciul Beneficii de Asistență Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate de Șanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime minimă necesară în specialitatea studiilor – nu este cazul;
  • cunoștințe operare PC – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 mai 2019: proba suplimentară de verificare a cunoștințelor de operare PC;
  • 07 mai 2019, ora 11:30: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Constanţa din Constanţa, Decebal nr. 13 C, et. 4, Județul Constanţa, telefon 0241/486.695.

descarca: Anunt-concurs-inspector-debutant-07.05.2019.pdf 1.51MB PDF

Apply for this Job