Inspector debutant – Primăria Orașului HârlăuInspector debutant

Primăria Orașului Hârlău

15 ianuarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Hârlău, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad debutant – Biroului Impozite şi taxe locale – 1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii – superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă în domeniul matematică şi ştiinţe ale naturii sau ştiinţe sociale;
  • cunoştinţe operare PC (Microsoft Office Word, utilizare Internet, e-mail) – nivel bază.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 februarie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Hârlău din Hârlău, str. Mușatini, nr. 5, Județul Iași, telefon 0232.720.412 sau 0232/720777, int. 122.

Apply for this Job