Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Orașului UlmeniInspector debutant (2 posturi)

Primăria Orașului Ulmeni

19 ianuarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Ulmeni, Judeţul Maramureș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Urbanism şi Amenajarea Teritoriului;
 2. inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Urbanism şi Amenajarea Teritoriului:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • apt din punct de vedere medical.
 • inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe inginerești;
  • apt din punct de vedere medical.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 20 februarie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
 • 22 februarie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Ulmeni, Judeţul Maramureș, str. Petre Dulfu nr. 62/A, telefon: 0262/264.001, interior 3.

Apply for this Job