Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Municipiului Curtea de ArgeșInspector debutant (2 posturi)

Primăria Municipiului Curtea de Argeș

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Județul Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, de:

  • inspector I debutant – Compartiment Disciplină în Construcţii;
  • inspector I debutant – Compartiment Achiziţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector I debutant – Compartiment Disciplină în Construcţii:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă: inginerie civilă.
  • inspector I debutant – Compartiment Achiziţii:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă: ştiinţe administrative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș, Județul Argeș, din b-dul Basarabilor, nr. 99, telefon 0248/721.033.

Apply for this Job