Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Grozeşti, judeţul IaşiInspector debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Grozeşti, judeţul Iaşi

22 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Grozești, județul Mehedinți, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie. vacante, după cum urmează:

 1. inspector, clasa I, grad profesional debutant – în cadrul Compartimentului Contabilitate (cu atribuții de impozite și taxe locale);
 2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – în cadrul Compartimentului Agricol (cu atribuții de cadastru, topografic, măsurători terestre).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • inspector, clasa I, grad profesional debutant – în cadrul Compartimentului Contabilitate (cu atribuții de impozite și taxe locale):
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul contabilitate sau economic;
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice, domeniul contabilitate;
  • cunoștințe de operare pe calculator: Microsoft Office, Internet – nivel mediu.
 • inspector, clasa I, grad profesional debutant – în cadrul Compartimentului Agricol (cu atribuții de cadastru, topografic, măsurători terestre):
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul măsurători terestre și cadastru sau geodezie, topografie;
  • cunoștințe de operare pe calculator – Microsoft Oftice, Internet – nivel mediu.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 214/27.02.2019.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 27 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • 29 martie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se obţin la Primăria Comunei Grozești, județul Mehedinți, telefon 0252.373.750.

Apply for this Job