Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Copăcel, Judeţul BihorInspector debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Copăcel, Judeţul Bihor

3 septembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Copăcel, Judeţul Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Contabilitate, Buget, Taxe și Impozite;
  2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Protecția Mediului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Contabilitate, Buget, Taxe și Impozite:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice.
  • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Protecția Mediului:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă tic licenţă sau echivalentă, in oricare dintre domeniile protecţia mediului, ingineria mediului, ecologie sau administraţie publică.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 05 octombrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Copăcel, cu sediul în localitatea Copăcel, Str. Principală nr. 176/A, judeţul Bihor, telefon 0259.313.598, e-mail: primariacopacel@yahoo.com.

Apply for this Job