Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Avram IancuInspector debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Avram Iancu

7 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Avram Iancu, Județul Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante de:

  1. inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Impozite şi Taxe Locale;
  2. inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Impozite şi Taxe Locale:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura ştiinţe economice.
  • inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Agricol:
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura ingineria resurselor vegetale şi animale sau în domeniul ingineriei geodezice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Avram Iancu, str. Principală, nr. 167, Județul Bihor, telefon 0259/391.092.

Apply for this Job