Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Șuici, Judeţul ArgeșInspector debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Șuici, Judeţul Argeș

31 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Șuici, Judeţul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante după cum urmează:

  • Inspector, clasa I, grad profesional debutant cu atribuţii în contabilitate; Condiţii de participare la concurs: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
  • Condiţii specifice: studii superioare financiar-contabile sau economice absolvite cu diplomă de licenţă şi nu necesită vechime în muncă.
  • Inspector, clasa I,  grad profesional debutant cu atribuţii în achiziţii publice.

Condiţii de participare la concurs: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

  • Condiţii specifice: Studii superioare administraţie publică, de drept, economice, absolvite cu diplomă de licenţă şi nu necesită vechime în muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 14 decembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Șuici, Judeţul Argeș, telefon 0248.545.155.

Apply for this Job