Inspector debutant (2 posturi) – Primăria Comunei Șuici, Judeţul ArgeșInspector debutant (2 posturi)

Primăria Comunei Șuici, Judeţul Argeș

30 martie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Șuici, Judeţul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, grad profesional debutant (cu atribuții în contabilitate);
  2. inspector, clasa I, grad profesional debutant (cu atribuții în achiziții publice).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant (cu atribuții în contabilitate):
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, financiar contabile sau economice.
  • inspector, clasa I, grad profesional debutant (cu atribuții în achiziții publice):
    • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în administrație publică/drept/economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 mai 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 04 mai 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Șuici, Judeţul Argeș, telefon 0248.545.155.

Apply for this Job