Inspector debutant – Primăria Municipiului Curtea de ArgeșInspector debutant

Primăria Municipiului Curtea de Argeș

17 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Curtea de Argeș, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant, Compartiment Investiţii Publice, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Curtea de Argeş.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în unul din domeniile:construcţii civile şi industriale, arhitectură, urbanism, inginerie forestieră;
  • minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 noiembrie 2018, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 15 noiembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • 20 noiembrie 2018, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș, Bulevardul Basarabilor nr. 99, Județul Argeș, telefon 0248/721.033.

Apply for this Job