Inspector debutant – Primăria Comunei Răducăneni, judeţul IaşiInspector debutant

Primăria Comunei Răducăneni, judeţul Iaşi

25 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Răducăneni, judeţul Iaşi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  •  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul asistenţă socială;
  •  aviz de exercitare a profesiei de asistent social sau echivalent, eliberat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali;
  • vechime în specialitate – nu se solicita.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Răducăneni, Judeţul Iaşi, telefon 0232/292.438.

Apply for this Job