Inspector debutant – Primăria Comunei DumbrăveniInspector debutant

Primăria Comunei Dumbrăveni

30 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dumbrăveni, Judeţul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector clasa I, debutant din cadrul Serviciului public Comunitar local de Evidenţă a Persoanelor Dumbrăveni.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă îtl una din domeniile: drept, administraţie publică;
  • nu se solicită vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 05 octombrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obţin la sediul Primăriei Comunei Dumbrăveni, Judeţul Vrancea, telefon: 0237/255.092.

Apply for this Job