Inspector debutant – Primăria Comuna Heleşteni, judeţul IaşiInspector debutant

Primăria Comuna Heleşteni, judeţul Iaşi

28 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie – vacante de inspector, clasa I, debutant, din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Heleşteni în cadrul Compartimentului Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • Condiţii de studii şi de vechime: consilier, clasa I, debutant, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, profil agricol absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 03 octombrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Heleşteni, telefon 0232.716.768.

Apply for this Job