Inspector debutant – Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului CâmpulungInspector debutant

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Câmpulung

31 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Monitorizare şi Incluziune Socială.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, administrative sau economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este cazul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 septembrie 2018, ora 12.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 02 octombrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • 08 octombrie 2018: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Câmpulung, din str. Matei Basarab nr. 66, județul Argeș, telefon 0248/531.890.

Apply for this Job