Inspector de muncă superior – Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu MareInspector de muncă superior

Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare

2 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector de muncă, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile fundamentale: ştiinţe inginereşti, ştiinţe agricole şi silvice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau în specializările: sociologie, psihologie, medicină, administraţie publică şi ştiinţe politice;
  • cunoştinţe operare calculator – Windows, Office, Baze de date – nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 decembrie 2018, ora 09.00: proba calculator (eliminatorie);
  • 03 decembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • 05 decembrie 2018: proba interviul.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare – str. Lucian Blaga nr. 41, telefon 0374.432.290, e-mail itmsatumare@itmsatumare.ro

Apply for this Job